Skip to content

Jobbe i Datec?

Vil du være en del av det beste teamet? Med fokus på egenutvikling, teamwork og tverrfaglig samarbeid skal vi sammen nå nye høyder!

Design uten navn (56)-1

Sammen skaper vi utvikling

Over 20 år har vi brukt på å digitalisere renholdsbransjen, noe som har gjort oss til Nordens ledende leverandør av programvare for planlegging, kalkyle og drift av renhold. 

Våre drøyt 10.000 brukere finner god støtte for å løse sine daglige utfordringer med hjelp av CleanPilot, og du finner dem i over 150 ulike organisasjoner.

Denne støtten finner de i vår programvare, men også i våre rundt 20 ansatte innen salg, Customer Success, marked, utvikling og administrasjon. Vi tar gjerne turen ut til våre kunder, men inviterer også inn til vårt moderne hovedkontor i Trondheim.

Vårt fokus er å samme skape verdi gjennom ærlighet, teamwork, innovasjon og lidenskap. Både for arbeidet vi gjør, våre kunder og hverandre

Ledige stillinger

Vi søker tre nye stjerner til vårt Customer Success Team, er du vår neste kollega?
Er du en måldrevet KAM med en sterk kommersiell drivkraft? Trives du i skjæringspunktet kunder, teknologi og utvikling? Da er du kanskje den vi leter etter!
Er du en måldrevet leder som er genuint opptatt av kundens perspektiv? Har du i tillegg erfaring med ledelse innen kunderådgivning og kundesupport er du kanskje den vi leter etter!
Er du en måldrevet leder med kommersiell teft? Har du i tillegg handlekraft i utvikling av kontrakts- og kundeforhold? Da kan du være den vi leter etter!
Les mer om oss og se hvem vi er her

Hva kan vi tilby?

Icons-May-29-2023-11-21-22-6197-AM

Sterkt tverrfaglig team

Icons (5)

Behandlingsforsikring

22

Hjemmekontor

21-1

Kompetanseutvikling

18-1

Gode lønnsbetingelser

Icons (12)

Teamfokus

14

Work/life balance

Icons-4

Fleksibilitet

Icons (9)

Utviklingsmuligheter

Hva betyr det å jobbe i Datec?

Vi har alltid vært innovative og ledende for digital utvikling i renholdsbransjen, og det skal vi fortsette med. Ansatte hos oss er derfor blant de beste på sine fagfelt, og sammen utvikler vi både egne produkter, og hver enkelts kompetanse hele tiden.

Vår innovasjonsevne og kvalitetsfokus har bidratt til å utvikle en stor og voksende kundemasse i alle nordiske land. Våre kunder finner du både innenfor offentlig og privat sektor.

CleanPilot bidrar til å forbedre arbeidsflyt, økonomi og gjennomføring for alle roller i renholdsleveransen. Sammen med våre mange samarbeidspartnere knytter vi også data sammen fra roboter, sensorer og mennesker som alle er en del av dagens renhold.

Design uten navn (58)

Møt våre medarbeidere

Ravi Kumar

Developer

ravi@datec.no

Jonas Forså

Sales Manager

jonas@datec.no
+47 45 90 67 21

Gunn Lauritzen

Key Account Manager

gunn@datec.no
+47 406 32 602