Skip to content

Om oss i Datec

I snart 20 år har vi engasjert oss i utvikling av digitale verktøy for renholdsbransjen. I løpet av disse årene har vi blitt markedslederen innen Smart Renhold.

Datec Photoshoot Dec22 - 24

Slik bygger vi framgang og sørger for å være bransjeleder

 

Verdifokus, vilje til å tenke nytt, stort kundeengasjement, samt sterkt nærvær i de viktigste bransjesammenhenger har vært noen av de viktigste grunnene til vår suksess.​ Bransjen er fortsatt i sterk utvikling, og det finnes mange digitale muligheter fremover.

I dag er vi over 20 ansatte fordelt på salg, Customer Success, marked, utvikling og administrasjon.

De fleste av oss har tilholdssted ved vårt moderne hovedkontor i Trondheim, men vi er også så heldige å ha flere dyktige medarbeidere i Oslo.

Vi har alltid vært innovative og ledende for digital utvikling i renholdsbransjen, og det skal vi fortsette med. Ansatte hos oss er derfor blant de beste på sine fagfelt, og sammen utvikler vi både egne produkter, og hver enkelts kompetanse hele tiden.

Vi er Nordisk leder innen Smart Renhold

Vi skal være en offensiv, engasjert og nytenkende samarbeidspartner for og med bransjen på den videre digitaliseringsreisen.

Vårt fokus vil alltid være å:

  • Levere premium kundeopplevelser
  • Jobbe med de beste menneskene
  • Være det ledende kvalitetsproduktet
  • Samarbeide med de riktige samarbeidspartnerne
  • Bidra til bærekraftig og økonomisk drift av renholdet

Våre drøyt 10.000 brukere nyter godt av støtte og dokumentasjon i våre produkter hver dag.

a woman is looking at a tablet
Ved bruk av CleanPilot og sensorer opplevde vi at behovet for tømming av papir ble voldsomt redusert. Vi kunne hente ut synergier mellom tjenesteområder som gjorde at vi kunne inhouse tjenesten med interne ressurser.
Bjarte Nygård, seksjonssjef DSS

Møt våre medarbeidere

Ravi Kumar

Developer

ravi@datec.no

Jonas Forså

Sales Manager

jonas@datec.no
+47 45 90 67 21

Gunn Lauritzen

Key Account Manager

gunn@datec.no
+47 406 32 602

Vår forpliktelse ovenfor våre kunder og ansatte er å gjøre en innsats der vi kan.

Det betyr at vi skal bidra til å muliggjøre bærekraftig drift og utvikling hos våre kunder, men også å ha fokus på bærekraft internt i selskapet. Vi jobber kontinuerlig med å bedre vårt eget arbeid for å bidra til FNs bærekraftsmål, og for å kvalitetssikre arbeidet vårt for å minimere vårt klimaavtrykk ble vi i 2022 sertifisert Miljøfyrtårn.

a picture of the earth

Bli en del av vårt team!

Våre ansatte jobber alltid med kunden i fokus, og kontinuerlig utvikling er et viktig nøkkelord i vår hverdag. Her får du muligheten til å jobbe i et utviklingsfokusert miljø, med et sterkt tverrfaglig team.

Datec Photoshoot Dec22 - 6