Skip to content

CleanPilot gir verdiskaping i alle ledd

Oppdag vårt brukervennlige, webbaserte konsept som er skreddersydd for moderne, behovsbasert renhold. Planlegg, administrer og optimaliser renholdsleveransen med letthet!

Nordens smarteste renholdssystem

Bransjens mest komplette renholdssystem

Velkommen til fremtidens renholdsopplevelse med CleanPilot!

Vårt revolusjonerende konsept er bransjens mest innovative og pålitelige renholdssystem, som virkelig forbedrer hverdagen for alle involverte.

Utforsk skreddersydde verktøy som fremmer samarbeid gjennom alle nøkkelprosesser i renholdsleveransen.

Med CleanPilot oppnår du enkel samhandling og dynamiske prosesser gjennom verktøyet, og du kan enkelt koble til sensorer, roboter, og andre smarte maskiner.

konsepthjul-endelig fil

CleanPilot produkter

Våre fire produkter er tilpasset de ulike rollene i renholdsprosessen: Planlegger – Renholder – Leder – Kunde
Bransjens mest profesjonelle planleggingssystem for fleksible renholdsplaner, med gode kalkyler og full oversikt over dine renholdsplaner.
Nordens beste verktøy for digitale renholdere bidrar til økt involvering, eierskap, motivasjon og ikke minst stolthet.
Det beste digitale lederverktøyet gir sanntidsdata og oversikt over hvert prosjekt, rett på lederens pc.
Den beste kundeportalen for full oversikt over sanntidsdata, toveis kommunikasjon, ytelsesforbedring og bestillingsfunksjon.

Serverinformasjon

Våre portaler er skybaserte, med servertjenester fra leverandører med høy sikkerhet. Alle sikkerhetsaspekter er ivaretatt, og våre løsninger passer for alt fra statlige organisasjoner, sykehus og større renholdsbyrå med høye krav til sikkerhet og pålitelighet.

Trenger din IT- eller sikkerhetsavdeling mer informasjon?

Dersom vi har lite personal tilgjengelig havner ikke de i noen skvis, men de får arbeidsplaner som sier hvilke rom som skal prioriteres. CleanPilot hjelper dem å prioritere gjennom sin arbeidsdag.
Ängelholms kommun

All renholdsdata på et sted

Renholdsleveransen blir stadig mer digital, data gir innsikt og muligheter til å optimalisere og jobbe smartere. Uendelige muligheter for digitalisering og samhandling krever at man kan samle data på et sted, og bruke disse til å optimalisere renholdsplanen for å jobbe tilpasset det faktiske behov.

CleanPilot Connect

CleanPilot Connect er en plug-in i CleanPilot konseptet som lar deg integrere informasjon fra sensorer i renholdsplanen. Nå kan du sømløst koble opp renholdsplanen mot ulike IoT-enheter (sensorer, smarte maskiner med mer). Slik kan du generere eller fjerne, øke eller redusere oppgaver dynamisk i renholdsplanen uten å måtte behandle dataene først og formidle endringer til renholderne. 

cp-overview-connect
CleanPilot Academy

Vi vet at kompetanse og opplæringsstøtte er viktig i alle organisasjoner. Vi jobber derfor kontinuerlig med CleanPilot Academy, vår digitale kompetanse- og opplæringsplattform som er tilgjengelig for alle våre brukere, uavhengig av rolle og ansvar – når som helst, og hvor som helst. Du kan føle deg trygg på at dine ansatte alltid har opplæringen for hånden, og den fleksibiliteten de ønsker for å gjøre opplæringen når og hvor det passer de.

Har du et spørsmål?

Fyll inn din informasjon her, så tar vi kontakt med deg.