Skip to content

CleanPilots sensorintegrasjon: Fra lokal innovasjon til internasjonal anerkjennelse

Vårt samarbeid med Disruptive Technologies, der sensorer gir deg verdifull informasjon for å skape et behovsbasert renhold, legges merke til internasjonalt. Enkel plug-and-play installasjon, og du er klar for Smart Renhold.
MicrosoftTeams-image (46)-1-2

For å styrke og forbedre CleanPilot-konseptet har vi jobbet fram partnerskap med andre ledende leverandører som har komplementære tjenester. Slik kan vi levere enda mer komplette tjenester innen Facility Management og renhold. 

I samarbeid med våre partnere, og ikke minst våre kunder, jobber vi kontinuerlig med å videreutvikle bransjen, og styrke renholderens rolle. Disse innovative prosessene skaper stor verdi for våre kunder, og legges merke til - også utenfor Norge og Norden.

CleanPilot Connect åpner for integrasjoner med de beste leverandørene av sensorer og data. Over lengre tid har vi samarbeidet med Disruptive Technologies, for at våre felles kunder skal kunne realisere behovsbasert renhold, med dynamiske renholdsplaner.
Det banebrytende samarbeidet oss i mellom har inspirert det anerkjente, globale tidsskriftet "TechHQ" til å skrive en artikkel om våre løsninger.

Les artikkelen om du vil oppdage hvordan vi, sammen med våre samarbeidspartnere, revolusjonerer renholdsbransjen.
Så enkelt, og så verdifullt for å optimalisere renholdsdriften!

Har din organisasjon enda ikke tatt i bruk den revolusjonerende IoT-integrasjonen i markedets beste løsning?
Ta kontakt med oss for mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe dere med å realisere en fremtidsrettet, behovsbasert renholdsleveranse.

Smart Renhold - i praksis!